Concrete Joint Repair

In Concreteflex®  is geschikt voor alle soorten gebouwen en magazijnen en heeft een hoge absorptie van horizontale en verticale bewegingen.

In Concreteflex®  laat toe om met alle type voertuigen over de herstelde voegen en barsten te rijden zonder schokken en zonder schade aan heftrucks te veroorzaken.

Precision is our mission

De betonplaat is een doorslaggevend element om de productiviteit te optimaliseren, niet alleen in opslagplaatsen maar ook in de verwerkende industrie.Problemen met voegen of barsten in uw betonvloer? In Concreteflex® is dé oplossing!

Kapotte voegen en barsten veroorzaken schokken die de productiviteit verminderen, schade aan transportmiddelen en letsels bij operatoren veroorzaken. Wij zorgen ervoor om tijdens de werken zo weinig mogelijk de activiteiten van de klanten te storen.

Berijdbaar binnen de 2 uur na afwerking
Sterk belastbaar voor Vulkollan- en polyamidewielen
Hoge chemische weerstand
Temperatuurbestendig
Compatibel met andere vloerbekledingen en coatingsystemen
Geringe tot geen geluidsoverdracht
Slijtage- en onderhoudsvrij, lange levensduur • Transport & Logistics ANTWERPEN 2023

  Transport & Logistics ANTWERPEN 2023

  17-18-19/10/2023 
  ANTWERP EXPO
  STAND 4022


  https://www.transport-logistics.be/nl/
 • Fabriek Logistiek 2023

  Fabriek Logistiek 2023

  Graag nodigen wij jou uit om kennis te maken met de eerste logistieke testruimte van België. Dit praktische testcentrum brengt alle logistieke toepassingen en technologieën, kennis en ervaring, theorie en expertise samen.We zijn er bijzonder trots op dat onze technologie mee opgenomen is in het aanbod van Fabriek Logistiek.
  Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse.

  www.fabrieklogistiek.be
 • Vacature betonwerker

  Vacature betonwerker

  Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde arbeiders die al dan niet een zekere ervaring hebben in betonwerken. Na een interne opleiding ga je mee op de baan om kennis in praktijk om te zetten. De herstelling en slijpwerken gebeuren hoofdzakelijk binnen en in zeer afwisselende types van bedrijven.

  Stuur je gegevens door naar info@inconcrete.be

  Operator herstellen van voegen & barsten in betonvloeren - MARKE (vdab.be)